Fördelar med massage

Massage har många positiva effekter på kroppen och välbefinnandet. Man kan med fördel använda den både i förebyggande syfte och som behandling

MASSAGETERAPEUT

Maria Robertsson
Diplomerad Massageterapeut och Friskvårds- och Kostkonsult.
PrioBalance.

Jag har ett stort intresse för träning och hälsa, hur kroppen fungerar, vad den mår bra av och hur man kan få den att må bättre.

Då jag har idrottat i stort sett i hela mitt liv och även jobbat på en kontorsstol framför dator i drygt 20 år, så har jag skapat mig mycket erfarenhet av vad som händer i kroppen när man använder den på olika sätt.

Jag jobbar med svensk klassisk massage. Det är en djupgående massage som löser upp spänningar i kroppen och muskelfibrerna bearbetas både på längden och tvären och även triggerpunktsbehandling förekommer.

Som alternativ teknik använder jag mig ibland också av koppning som är ett väldigt bra komplement till den klassiska massagen.

I mitt yrke som massageterapeut ser jag fram emot att få hjälpa dig som kommer med behov av antingen någon form av behandling, idrottsmassage eller du som bara behöver en stunds avslappning för att få ny energi.

 • ökar blod- och lymfcirkulationen
 • är avslappnande
 • motverkar stress
 • stärker immunförsvaret
 • har bra effekt på träningsvärk och smärttillstånd
 • gör stela muskler mjuka och elastiska
 • ökar rörligheten
 • motverkar ärrbildningar efter skador i muskelvävnad och andra mjukdelar
 • har en lugnande effekt på nervsystemet
 • minskar sömnproblem
 • ger ökad kroppskontroll

Health by MG

Malin Göthberg

Jag är utbildad på Naprapathögskolan i Stockholm med 1,5 års studier och är därmed Lic. Massageterapeut. Efter utbildningen har jag arbetat på en klinik i Brunflo där jag praktiserat och lärt mig helhetsbehandlingen Ortobionomi. Jag har också varit en del av teamet på KBK BIKES i Falun där jag haft ansvaret för behandlingsmottagningen där. Jag brinner för att hjälpa människor att må så bra som möjligt! Som terapeut hjälper jag dig att lindra allt från spänningshuvudvärk, nack- & ländryggssmärta till andra problem i rörelseapparaten. 

Behandlingstekniker
Jag individanpassar behandlingen efter varje person och använder mig av behandlingstekniker så som massage, ortobionomi, koppning, triggerpunkts-behandling, mobilisering, akupressur och stretching.
När det behövs skickar jag gärna med övningar för att vi tillsammans
ska arbeta mot bästa resultat för din kropp och hälsa.


Varmt välkommen! / Malin

Massageterapeut i falun

Vi byter namn

Naprapatmarie blir Dala Sport & Hälsofabrik